Селянка знайшла мертве тіло у своєму дивані

Середа, 21 червня 2017, 07:01
Вбивця зарізався під час затримання
Селянка знайшла мертве тіло у своєму дивані

 За інформацією керівника місцевої прокуратури Володимира Пісоцького, 19 червня до правоохоронців звернулася мешканка с. Слатіно. Вона повідомила, що виявила у себе в будинку мертвого чоловіка. Його тіло було сховане у дивані, - повідомляє «Справжня Варта»

"У ході досудового розслідування встановлено, що напередодні 37-річний підозрюваний у вбивстві запросив до себе у гості 39-річного товариша. Разом зі співмешканкою господаря вони вживали алкоголь. Через деякий час жінка пішла спати. Чоловіки залишилися вдвох. Між ними виник конфлікт у ході якого хазяїн кілька разів вдарив товариша ножем у шию та побив кулаками по голові. Коли зрозумів, що останній не подає ознак життя, сховав тіло та втік", - розповів В. Пісоцький.

Під час затримання оперативниками зловмисник вихопив з кишені ніж та порізав собі горло. Його доставили до лікарні. Від отриманих ушкоджень він помер.

Наразі першочергові слідчі дії тривають, встановлюються всі обставини події.

Як раніше писала «Справжня Варта», селянка сапкою забила сусіда.

Правоохоронці встановили, що ввечері чоловік прийшов в гості до своєї сусідки. Під час спільного розпиття спиртних напоїв між односельцями виник конфлікт. В ході якого 36-річна жінка нанесла гостю удар сапкою по голові.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments