Під Харковом з'ясували стосунки за допомогою сокири

П'ятниця, 23 червня 2017, 07:02
Спочатку друзяки пили, потім почали битися
Під Харковом з'ясували стосунки за допомогою сокири

Один з красноградців вдарив іншого тупою частиною сокири по голові.

Постраждалого з  черепно-мозковою травмо  відправлено до реанімації, сокиру конфісковано, "сокироносця" затримано, - повідомляє «Справжня Варта»

Чоловіку вручено письмове повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція затримала неадеквата, який сокирою рубанув людину на вулиці.

10 травня удень на вулиці Краснодарській 66-річного харків’янина рубанули кілька разів сокирою.

За словами постраждалого, це зробив якийсь невідомий у чорному одязі. Літнього чоловіка с травмами голови і  грудної клітини госпіталізовано.

Як повідомили у ГУНП, був затриманий 38-річний безробітний харків’янин. Встановлено, що мотивом злочину став раптовий конфлікт із постраждалим.

Також харків'янина намагалися прирізати на парковці невідомо за що. Зловмисник-іноземець був напідпитку.

Під час проведення досудового розслідування було встановлено, що на паркувальному майданчику між потерпілим та незнайомцем, який перебував у стані алкогольного сп`яніння, виник конфлікт. Молодик достав розкладний ніж та почав наносити удари в область тулубу. Потерпілий намагався забрати у нього ніж, але підійшов другий невідомий та почав наносити удари руками і ногами.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments