У Харкові продовжують відбуватися злочини в дусі рекету 90-х, але більш "інноваційно"

Вівторок, 27 червня 2017, 16:39
Розбійники катували харків'янина, але не праскою, а електрошокером
У Харкові продовжують відбуватися злочини в дусі рекету 90-х, але більш "інноваційно"

Вони змусили переписати його на них свій автомобіль, - повідомляє «Справжня Варта»

Потерпілий повідомив поліцію 26 червня близько 23:3о.

За його словами, троє невідомих чоловіків подзвонили в його квартиру, представились сусідами, та зайшли до помешкання. Після чого, застосовуючи шокер, почали вимагати від господаря гроші. Не отримавши бажаного, нападники із застосуванням фізичного насильства змусили чоловіка написати боргову розписку на свій автомобіль «ВАЗ Пріора».

За фактом події відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.187 (розбій) та ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», селяни засунули односельця в багажник і "віджали" у нього авто.

Незалежно від причин, з яких таке зробили раніше не судимі 24, 34 та 37-річні мешканці Куп’янськ-Вузлового, відносно них відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Також у вівторок о 17:00 біля станції метро «Студентська» невідомий чоловік під загрозою предмета, схожого на пістолет, сів до автомобіля 32-річної жінки та наказав їхати. На вулиці Гвардійців Широнинців він висадив її та поїхав в невідомому напрямку. Жінка одразу ж зателефонувала до поліції. В ході оперативно-розшукових дій поліцейські затримали особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився раніше судимий 27-річний чоловік.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments