Засуджено розбійника, який грабував аптеки з кухонним ножем

П'ятниця, 30 червня 2017, 12:39
Він це робив тричі
Засуджено розбійника, який грабував аптеки з кухонним ножем

Прокуратурою доведені злочини 39-річного харків'янина у  лютому-березні 2017 року, - повідомляє «Справжня Варта»

"Зловмисник з кухонним ножем у руках заходив до аптек та вимагав від фармацевтів віддати йому гроші з каси і зняти з себе ювелірні вироби", - повідомила керівник Харківської місцевої прокуратури №1 Катерина Шевцова.

Грабіжник виявився рецидивістом, якого раніше було засуджено за умисне вбивство і інші злочини.

Вироком Ленінського районного суду м. Харкова його знову визнано винним у розбоях та грабежах з проникненням у приміщення (ч.3 ст.186, ч.3 ст.187 КК України) і  засуджено до 7,5 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Крім того, судом задоволено цивільні позови від потерпілих про відшкодування завданої матеріальної та моральної шкоди на суму близько 32 тис. грн.

Як раніше писала «Справжня Варта», справу розбійника з гранатою спрямовано до суду.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у березні 2017 року, зловмисник зайшов до приміщення одного з кредит-кафе у Холодногірському районі міста. Погрожуючи операціоністці предметом, схожим на гранату, почав вимагати від неї гроші. Жінка віддала майже 2 тис. грн. - все, що було у касі. Нападник забрав кошти та втік. Затримали його за тиждень у м. Дніпро.

Як раніше писала «Справжня Варта», невідомий в медичній масці зайшов до приміщення закладу та, погрожуючи 23-річній жінки-касиру предметом, зовні схожим на пістолет, заволодів грошима в сумі понад 3000 гривень.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments