Невідомі особи жорстоко побили працівника газової заправки

Неділя, 9 липня 2017, 15:04
50-річний чоловік був доставлений до лікарні з тяжкими травами голови.
Невідомі особи жорстоко побили працівника газової заправки

Як передає Поліція Харківщини, постраждалий знаходиться в неконтактному стані. Побиття сталося 08 липня на вулиці Леся Сердюка. Інформація про даний інцидент надійшла до Київського відділу поліції. Сторож, який працював в сусідньому магазині, розповів, що працівник заправки був жорстоко побитий невідомими особами.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду правоохоронці встановили, що хоча обстановка в приміщенні заправки порушена, гроші з каси  вкрадені не були. На даний момент слідчі вирішують питання про внесення факту події до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Співробітники поліції встановлюють обставини побиття та опитують свідків. Тривають всі необхідні заходи щодо затримання осіб, причетних до скоєння злочину.

Як повідомляла «Справжня варта», прокуратура розпочала перевірку Первомайської виправної колонії. Мова йде про законність дій адміністрації по відношенню до засудженого за крадіжку мешканця Сумської області, який здійснив втечу з даного закладу. Він вже відбув половину назначеного терміну, але після цього він був подовжений.

comments powered by HyperComments