На Харківщині був викритий «серійний» крадій

Неділя, 16 липня 2017, 17:08
Правоохоронцями області був викритий чоловік, який здійснив серію крадіжок із супермаркету.
На Харківщині був викритий «серійний» крадій

60-річний мешканець Балаклії був викритий працівниками карного розшуку за допомогою записів з камер відеоспостереження супермаркету, передає поліція Харківщини. Загальна сума завданих ним збитків перевищила 1,5 тисяч гривень. До цього управляючий супермаркету звернувся до чергової частини Балаклійського відділу поліції та повідомив, що невідомою особою були викрадені продуктові товари.

Правоохоронці після перегляду наданих відеоматеріалів виявили, що чоловік за один місяць вчинив щонайменше чотири крадіжки з супермаркету. Після проведення розшукових дій було виявлено, що крадієм був 60-річний місцевий мешканець. Чоловік, який раніше ніколи не мав проблем із законом, не зміг пояснити, що саме його підштовхнуло до цього. На даний момент слідчі встановлюють обставини та мотиви вчених ним крадіжок, а також його ймовірну причетність до здійснення аналогічних правопорушень.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно в Харкові було затримано квартирного крадія. Це сталося після того, як зловмисник розбив вікно та проник до однієї з квартир на проспекті Тракторобудівників. Невдовзі крадій був затриманий правоохоронцями.  

comments powered by HyperComments