Харківські правоохоронці викрили доцента вишу в отриманні хабара (ФОТО)

Четвер, 20 липня 2017, 16:53
Доцент кафедри одного з вузів міста Харкова вимагав від 36-річного студента заочної форми навчання гроші за сприяння у сдачі сесії.
Харківські правоохоронці викрили доцента вишу в отриманні хабара (ФОТО)

За інформацією прес-служби ГУ Нацполіції Харківської області, хабарника затримано «на гарячому» при отримані частину «траншу» в розмірі 2.4 тіс.грн, поввідомляє Справжня Варта.

В рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст.369-2 (зловживання впливом) та ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, співробітникиУправління захисту економіки в Харківській області ДЗЕ Національної поліції України спільно з прокуратурою Харківської області та слідчим управлінням ГУНП України в Харківській області затримали працівника вузу на «гарячому» в службовому кабінеті.

Чоловік вимагав у студента гроші в розмірі 4750 гривень та отримав їх частину – 2400 гривень. На теперішній час тривають обшуки в службових кабінетах заступника керівника центру заочного навчання, відповідального секретаря та доцента кафедри. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, що у кінці червня правоохоронці затримали доцента одного з харківських вузів, який вимагав зі студентки гроші за сприяння у написанні та здачі дипломної роботи.

Більше новин читайте на сайті Справжня Варта.

comments powered by HyperComments