Харківський коп погорів на хабарі (ФОТО)

П'ятниця, 21 липня 2017, 08:08
За 1.6 тисяч доларів 25-річний старший лейтенант поліції обіцяв не притягати до кримінальноі відповідальності харків’янина та повернути йому його автівку.
Харківський коп погорів на хабарі (ФОТО)

Як повідомила прес-секретар Харківської обласної прокуратури Віта Дубовик, автівка була вилучена як начебто двійник з підробленим техпаспортом, передає Справжня Варта

Поліцейський затриманий у момент передачі грошей. Слідчими прокуратури готується оголошення підозри за ч. 3 ст. 368 КК України  (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, ще один випадок корупції викрито вчора, 20 липня. Так, на хабарі зловили доцента одного з харківських вишів, який вимагав гроші зі студента-заочника.

У кінці червня на хабарництві викрито заступника начальника одного з районних відділів поліції Харківщини. За щомісячну мзду у 10 тисяч гривень підполковник поліції обіцяв не втручатися у господарську діяльність підприємця, який займався роздрібною торгівлею алкогольними напоями.

Більше кримінальних новин читайте на сайті «Справжня Варта».

 

comments powered by HyperComments