Під Харковом знову пограбували банкомат Привата

П'ятниця, 21 липня 2017, 11:14
З пошкодженого банкомату грабіжники забрали касету з грошима на суму в 45тисяч гривень.
Під Харковом знову пограбували банкомат Привата

За інформації прес-служби ГУ Нацполіції Харківської області, злочин стався в селі Покотилівка, десь о четвертої ранку сьогодні, 21 липня, повідомляє Справжня Варта.

Банкомат «Приватбанку» був розташований в одному з місцевих супермаркетів. В ході проведення першочергових заходів було встановлено, що троє невідомих осіб, одягнутих в темний одяг (один був в масці, а двоє - в мотоциклетних касках), невстановленим вибуховим пристроєм пошкодили банкомат та скоїли крадіжку касети з грошовими коштами на суму більше 45 000 гривень.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зараз проводяться всі необхідні заходи для затримання осіб, причетних до даного злочину.

Нагадаємо, що аналогічний випадок трапився 26 червня в селище Високий. Там троє невідомих чоловіків в камуфляжі подірвали банкомат Приватбанку, розташований біля входу в магазин поряд з залізничній станції «Жовтнева». З пошкодженого банкомату грабіжники забрали дві касети з купюрами номіналом 50 і 200 гривень.

Більше кримінальних новин читайте на сайті Справжня Варта.

 

 

comments powered by HyperComments