Під Харковом селяни різали один одного ножами

Субота, 29 липня 2017, 15:47
Замість того, щоб ловити рибу і кохатися - п'яні розбірки з товаришами і близькими
Під Харковом селяни різали один одного ножами

У Бригадирівці / Балаклійський район / жінка образилася на співмешканця і встромила йому ніж у груди. Злякавшись, викликала швидку, - повідомляє «Справжня Варта»

Поліція з'ясовує причини, чим 42-річний чоловік  не догодив своій 32-річна коханій. Лікари - рятують йому життя.

Жінці вручено письмове повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

У Валках двоє знайомих на "ниві алкоголю", 28 та 58 років відпочивали у якомусь вагончику, тихо попиваючи горілочку. Потім посварилися, побилися, молодик підрізав ножем більш "страршого товариша по чарці". Того теж відправили до хірургії.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.

У Мерефі ще один випадок переходу мирного застілля у різанину. 40-річна знайома постраждалого 60-річного чоловіка, яка випивала разом з ним, дістала ніж і вдарила його у черево. Пенсіонера вже прооперовано, і зараз йому добре. А за фактом події слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 15, ч.1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Тракторобудівників затримано хлопця з пістолетом у комплекті з балаклавою.

Під час повeрхнeвої пeрeвірки полісмeни знайшли в сумці хлопця балаклаву та прeдмeт, схожий на ніж. Окрім цього, оглянувши територію, де патрульні зупинили громадянина, поліцeйські виявили в кущах прeдмeт, схожий на пістолeт.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments