«Металіст 1925» покарав уболівальників

Анатолий Хамаев  |  Середа, 2 серпня 2017, 00:37
У «Металісті 1925» дали зрозуміти горе-уболівальникам, що покарання за скоєне на стадіоні під час матчу неминуче.
«Металіст 1925» покарав уболівальників

22-го липня на матчі чемпіонату України «Шахтар» – «Динамо», який проходив в Харкові на стадіоні «Металіст», 18-річний Денис Турчин і 23-річний Руслан Хрипун вчинили адміністративне правопорушення. Молоді люди, перший з яких – ніде непрацюючий киянин, а другий – харків'янин (теж доходжалий нероба), порушили статтю 195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Це стаття називається «Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічніх засобів», повідомляє «Справжня Варта».

Даремно ці два відвідувачі стадіону думали, що все пройде непоміченим. Обидва були ідентифіковані і притягнуті до відповідальності. 27-го липня цього року Комінтернівський районний суд міста Харкова визнав їх винними в порушенні статті 195-6 КУпАП. І вже наступного дня ОСК «Металіст» і футбольний клуб «Металіст 1925» видали накази щодо недопуску на один рік на стадіон «Металіст», а також на матчі «Металіста 1925», в разі їхнього проведення на інших стадіонах, цих двох уболівальників-правопорушників.

Також керівництво клубу «Металіст 1925» і керівництво стадіону «Металіст» звернулося до Федерації Футболу України з проханням не допускати Дениса Турчина і Руслана Хрипуна на всі стадіони, де проходять змагання під егідою ФФУ.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments