П’яний водій потрапив в ДТП

Неділя, 20 серпня 2017, 08:21
Вночі 19 серпня до відділення патрульної поліції надійшло повідомлення про те, що на проспекті Гагаріна сталася аварія за участі п’яного водія.
П’яний водій потрапив в ДТП

Інформація щодо постраждалих у тому ДТП не надходила, передає патрульна поліція Харківщини. Після прибуття на місце аварії патрульні з’ясували, що водій автомобіля Seat Kordoba здійснив низку помилок: він не врахував дорожньої обстановки, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням. Через це він здійснив наїзд на бордюрний камінь. Під час оформлення патрульними події було виявлено, що чоловік знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Результат тесту склав 2,09 проміле алкоголю в крові (при дозволеній нормі 0,2 проміле).

Інспектори склали на водія протоколи за статтею 124 (вчинення ДТП) та частиною 1 статті 130 (керування транспортними засобами у нетверезому стані) КУпАП. Згідно поданій інформації, всього за позаминулу добу харківські патрульні зафіксували 9 випадків керування автомобілями водіями з ознаками алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

comments powered by HyperComments