Покупця супермаркету по-звірячому побили за крадіжку презервативів

Четвер, 24 серпня 2017, 07:15
Результат дій грифонівців-охоронців - травма грудної клітини, розрив внутрішніх органів та садна голови
Покупця супермаркету по-звірячому побили за крадіжку презервативів

У грудні 2008 року сержант та прапорщик міліції здійснювали охорону громадського порядку у торгівельному центрі на Московському проспекті в м. Харкові. Близько 6-ї години вечора їх викликали працівники служби охорони, які запідозрили одного із відвідувачів супермаркету в крадіжці презервативів , - повідомляє «Справжня Варта» за інформацією обласної прокуратури.

Грифонівці запропонували чоловіку пройти до роздягальні персоналу, щоб оглянути його. Останній відмовився та намагався піти. Міліціонери перегородили чоловіку шлях, взяли його за руки та силоміць потягли до роздягальні. Там наділи на нього кайданки та, вимагаючи зізнатися у крадіжці, побили його.

Рішенням суду екс-правоохоронців засуджено до 3 років позбавлення волі із позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах строком на 2 роки, кожного.

Як раніше писала «Справжня Варта», "тестувальники" з Луганська, "переміщені" війною до Харкова, виявили "дірки" в системах антіугоних пристроїв автомобілів.

Це дозволило їм зробити чотири викрадення на парковках або прямо на вулицях нашого міста - двічі на пр. Науки, по одному автомобілю - на вул. Мироносицькій та з парковки поблизу одного з розважальних комплексів на пр. Тракторобудівників.

У складі групи - 34-річний раніше судимий луганчанин разом з земляками - 25-річний колишній міліціонер та 37-річний судимий, - повідомили у  прес-служба прокуратури Харківської області.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

 

comments powered by HyperComments