У Харкові п’яний водій спричинив ДТП

Неділя, 27 серпня 2017, 14:33
Водій, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, в результаті аварії пошкодив приватні гаражі.
У Харкові п’яний водій спричинив ДТП

Аварія сталася на вулиці Світлій. Інформація щодо даного інциденту надійшла вночі 26 серпня до відділу патрульної поліції. Після того, як поліцейські прибули за вказаною адресою, вони з’ясували, що водій ВАЗ - 2112 пошкодив два гаражі. Під час спілкування з чоловіком правоохоронці виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, такі як запах алкоголю з ротової порожнини, почервоніння очей та нерозбірлива мова.

Зокрема, водій не міг пояснити причину, через яку він врізався в гаражі. Але незважаючи на це, чоловік відмовився пройти огляд на стан сп'яніння. Після чого патрульні склали на водія два протоколи – за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) та за статтею 130 КУпАП (Керування автомобілем у стані сп'яніння). Вони будуть передані до суду.

У Харкові знову горять автомобілі. Як повідомляла «Справжня варта», в Харкові нещодавно згоріло три машини. В поліції підкреслили, що усі власники автомобілів належності до будь-яких політичних партій, сил або громадських об'єднань не мають.

comments powered by HyperComments