Хлопець з села займався вуличними грабежами у Московському районі

Четвер, 31 серпня 2017, 07:03
Поліція попередньо нарахувала за ним сім таких епизодів
Хлопець з села займався вуличними грабежами у Московському районі

Затримано його було після того, як 29 серпня напроспекті Тракторобудівників він зірвав у дівчини з шиї золотий ланцюжок, - повідомляє «Справжня Варта»

Ним виявився 25-річний мешканець Вовчанського району. Під час допиту чоловік зізнався у скоєнні цього злочину та низки інших нападів на громадян.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. У відношенні молодика обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Як раніше писала «Справжня Варта», затримано грабіжника з ХТЗ.

25-річний мешканець Харківської області "відгоп-стопив" пенсіонерку. Підбіг, зірвав із шиї золотий ланцюжок, втік.

Також поліцейські затримали гоп-стопника на Бучми. Вуличний грабіжник напав на людину на перехресті вулиць Бучми та Гвардійців Широнінців.

Раніше двоє молодиків з Дергачівського району крали все, що могли, "гоп-стопили", де тільки могли, і побили поліцейського.

Обидва підозрюваних ніде не працювали. 43-річний чоловік вже має 8 судимостей, 38-річний - 5 судимостей.

Серед крадіжок - крадіжка нутрій з домоволодіння пенсіонера, телефону та гаманця у пасажира на залізничній станції. Також затримано банду крадіїв: спеціалізувалися на крадіжках з домоволодінь. Підозрюваними виявились безробітні мешканці міста Харкова, віком від 31 до 54 років.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти»

comments powered by HyperComments