Водія маршрутки, який вчинив смертельне ДТП, засуджено на п'ять років

Четвер, 7 вересня 2017, 06:01
Також йому заборонено керувати транспортом ще 2 роки
Водія маршрутки, який вчинив смертельне ДТП, засуджено на п'ять років

Такий вирок водію маршрутного автобусу "Еталон", який скоїв наїзд на двох чоловіків, виніс Фрунзенський районний суд м. Харкова, - повідомляє «Справжня Варта»

ДТП сталася у січні 2015 року. Близько 7 години ранку водій маршрутного автобусу на проспекті 50 річчя СРСР в районі мосту через Московський проспект скоїв наїзд на двох чоловіків. Потерпілі стояли на проїжджій частині біля автомобілю ВАЗ 2108 та міняли спущене колесо.

Від отриманих травм один чоловік загинув. Інший - отримав тяжкі тілесні ушкодження.

 За поясненням 45-річного водія, він їх не побачив. на вулиці ще не розвиднилося. Був мороз близько 20 градусів, тому лобове скло маршрутки вкрилося інеєм. Це значно обмежило видимість. Проте він не вжив ніяких дій, щоб очистити скло.

Як раніше писала «Справжня Варта», прокуратура надала подробиці смертельного ДТП за участю поліцейського з Києва.

4 вересня,  близько 8 години ранку у м. Харкові на вулиці Дерев'янка сталася ДТП. 23-річний водій автомобіля BMW-323, не впоравшись з керуванням, врізався в електроопору, внаслідок чого загинула пасажирка авто.

Як повідомили у прокуратурі у водія, який знаходився у у стані алкогольного сп'яніння, виявлено службове посвідчення  поліцейського  УПП в м. Києві ДПП МВС України.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments