Генерал з Полтави очолить харківський "главк"

Середа, 20 вересня 2017, 10:32
До цього він керував поліцейськими структурами, зокрема УБОЗ-ами у кількох областях України
Генерал з Полтави очолить харківський "главк"

Останнє місце служби - полтавський главк, на який його було призначено у лютому 2015 року, - повідомляє «Справжня Варта»

Про призначення Олега Беха нам повідомили неофіційно в правоохоронних структурах. Але колективу харківського ГУНП його, можливо, представлять сьогодні.

Доповнено. Дмитрієв подякував колегам за спільну службу

" Ми разом зробили дуже багато, не усі дійшли до перемоги, але залишились найкращі. И те, що сьогодні мешканці Харківщини живуть та працюють під мирним небом – заслуга великого дружнього поліцейського колективу, частина душі кожного з вас. Я бажаю вам наснаги та оптимізму, удачі та успіхів в професійній діяльності, а головне – ніколи не зраджувати славетним традиціям харківської поліції!! " - написав генерал у своєму фейсбуці.

Під час представлення Беха головою Національної поліції України Сергієм Князєвим, він повідомив, що нове місце роботи Дмитрієва -  Департаменті забезпечення діяльності голови Національної поліції.

Депутат Харківської облради, він 24 лютого 2014 року був призначений начальником ГУМВС України в Харківській області. Дмитрієв вважається довіреною особою керівника МВС України Арсена Авакова.

Як раніше писала «Справжня Варта», контроль справи побиття депутата облради Дмитра Булаха взято під особистий контроль начальником харківської поліції Анатолієм Дмитрієвим.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments