Вбивця жінки на Привокзальній переховувався у хостелі

Четвер, 21 вересня 2017, 11:44
До Харківа він приїхал з іншої області
Вбивця жінки на Привокзальній переховувався у хостелі

14 вересня увечорі на Привокзальній площі у Харкові було вбиту жінку та підрізано її супутника, - повідомляє «Справжня Варта»

Як розповів начальник Холодногірського відділу поліції Дмитро Плотніков, в результаті оперативних заходів менш ніж за тиждень працівникам поліції вдалося вийти на слід 41-річного зловмисника та затримати його.

Чоловік, який скоїв злочин, є мешканцем іншої області, того вечора перебував напідпитку. Під час раптово виниклого конфлікту напав на жінку і чоловіка із ножем. Після скоєного втік.  Після скоєного злочину зловмисник протягом майже тижня переховувався у одному з хостелів Харкова. Але завдяки кропіткій роботі розшуковців його викрили та затримали.

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ст. 115 ч. 2 п.13 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 15, ст. 115 ч. 2 п.1 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», на вокзалі затримано "гоп-скочника".

Він грабував неуважних перехожих "з наскоку". 63-річний харків’янин заявив поліціянтам Холодногірського відділу, що так його пограбували на Привокзальній площі.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments