Копи спіймали пенсіонера, який їх "замінував"

Понеділок, 25 вересня 2017, 18:27
Пенсіонер повідомив про те, що він заложив гранату під райвідділ поліції
Копи спіймали пенсіонера, який їх "замінував"

Працівники вибухотехнічного управління обласної поліції провели ретельний огляд приміщення відділу поліції та прилеглу територію. В результаті перевірки жодних вибухових пристроїв виявлено не було, - повідомляє «Справжня Варта»

Начальник Зміївського відділу поліції Кирило Щербинський розповів, що в ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника та його місцезнаходження. В ході огляду оселі 65-річного чоловіка було виявлено та вилучено телефон, з якого він телефонував до поліції, предмет, схожий на гранату, та два набої.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», у Харкові одночасно "замінували" суди, прокуратуру і навіть приватний будинок/ Фото, Доповнено.

Інформація про нібито закладені вибухівки у будівлях Шевченківського району Харкова та в Зміївському, Харківському, Дергачівському районах області надійшла до служби 102 28 березня.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments