Життя щасливого подружжя закінчилося поножівщіною/ Фото

Середа, 11 жовтня 2017, 06:01
Спочатку пили, потім взялися за ножі
Життя щасливого подружжя закінчилося поножівщіною/ Фото

"Переможницею" у "дискусії" знову виявилася жінка, - повідомляє «Справжня Варта»

Не стримуючи себе, вона ухопила кухонний ніж та вдарила ним чоловіка. Зрозумівши, що скоїла, викликала швидку.

Злочин стався у Вільшанах.

38-річного місцевого жителя з ножовим пораненням грудної клітини до інституту невідкладної хірургії міста Харкова. Стан здоров’я потерпілого задовільний. А 35-річну дружину затримано.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманій повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Слідство триває.

Як раніше писала «Справжня Варта», вільшанцю не вдалося скрити сліди власного злочину, який він намагався "списати" на невідомих.

До чергової частини Дворічанського відділення поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що в селі Вільшана в його домоволодінні знаходиться тіло людини. При виїзді слідчо-оперативної групи на місце події в будинку було виявлено 42-річного чоловіка з колото-різаною раною в області ключиці.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів підозрюваного було затримано. Ним виявився власник будівлі - 34-річний раніше судимий за крадіжку місцевий мешканець.

Правоохоронцями встановлено, що приятелі мешкали разом в одній будівлі. Під час розпиття спиртних напоїв у них виникла сварка, в ході якої 34-річний господар домоволодіння взяв зі столу кухонний ніж та наніс один смертельний удар приятелю. Злякавшись, зловмисник втік з місця скоєння злочину та переховувався в очереті.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments