Права дітей. "Малеча брудна та голодна сидить та чекає матір"

Вівторок, 10 жовтня 2017, 10:50
Поліцейські попередили можливу трагедію
Права дітей. "Малеча брудна та голодна сидить та чекає матір"

Вони знайшли родину, у якій мати поїхала на заробітки, "у найми". А своїх маленьких трьох дітей залишила на чоловіка, який полюбляє випити, - повідомляє «Справжня Варта»

Те, що побачили копи, не справляє враження благополучної сім'ї. Дітей годували тільки сусіди.

Приміщення, в якому мешкали діти, знаходилося в дуже поганому стані: усюди бруд, розкидані речі та харчі. Коли співробітники служби у справах дітей разом з поліцейськими зайшли до кімнати, то побачили, що чоловік, на якого мати залишила дітей, спить у стані алкогольного сп’яніння, а малеча брудна та голодна сидить та чекає матір.

Працівниками ювенальної превенції встановлено місцезнаходження родительки. Жінка знаходилася в місті Полтаві. Як пояснила матір, вона була на заробітках.

На даний час на матір дітей складено адміністративний протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) кодексу України про адміністративні правопорушення. Також службою у справах дітей по Шевченківському району міста Харкова збирається матеріал щодо позбавлення матері батьківських прав, - повідомили у  ГУНП.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments