На Харківщині створять комісію по боротьбі з корупцією в поліції

Вівторок, 10 жовтня 2017, 17:36
Такі нові антикорупційні органи з'являться у всіх облуправліннях МВС
На Харківщині створять комісію по боротьбі з корупцією в поліції

До роботи у комісіях можуть долучатися активні представники громадянського суспільства.

Про це повідомив голова Громадської ради при МВС Володимир Мартиненко 10 жовтня, під час засідання ініціативної групи у Одесі, - повідомляє «Справжня Варта»

У заході взяли участь представники Національної поліції України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, Державної міграційної служби, Національної гвардії України, а також депутати відповідних комітетів Одеської обласної та міської рад.

«Боротьба з корупцією у центральних органах виконавчої влади, що координуються Міністерством – один із пріоритетних напрямків нашої діяльності. Саме тому, тепер ми створюємо регіональні комісії з питань боротьби та протидії корупції в органах системи внутрішніх справ України», – зазначив Володимир Мартиненко.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція почала боротися з корупцією у поліції.

Поліцейським нагадали, що їм самим потрібно звітувати по свої доходи. Зокрема, майнові декларації копи повинні здавати не менш, ніж чотири рази.

Раніше прокуратура розкрила корупційну схему поліцейських в аеропорту.

За цією справою затримано вже троє поліцейських відділення поліції в аеропорту "Харків" Слобідського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments