У Балаклії зі снарядів витягували тротил і капсули

Четвер, 12 жовтня 2017, 14:45
Місцеві десь знайшли снаряди до 152мм гаубиці
У Балаклії зі снарядів витягували тротил і капсули

Затримано троє підозрюваних і автомобіль, на якому перевозилися боєприпаси, - повідомляє «Справжня Варта»

11 жовтня, правоохоронцями з території проммайданчику у місті Балаклія було вилучено вибухонебезпечні предмети.

200 грам речовини сіро-жовтого кольору, зовні схожої на тротил, 145 фрагментів гільз 4 ГД-1 152 калібру, 38 з яких - з неушкодженою капсульною втулкою, знаходились в одному з будівельних вагончиків.

На місці події знаходились 28, 29 та 42-річний місцеві мешканці, причетність яких щодо незаконного поводження з вибуховими речовинами наразі встановлюється. Також з місця було вилучено автомобіль «ВАЗ», на якому, за попередніми даними, перевозили боєприпаси до місця їх виявлення. Вилучене направлено на експертне дослідження. Походження вибухонебезпечних предметів встановлюється.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, - повідомили в ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», в результаті робіт болгаркою 34-річний мешканець села Вербівка, що неподалік від Балаклії, залишився без правої голені та пальців лівої кісті, а також отримав рвану рану правового плеча та лівого коліна.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments