Брат намагався прирізати брата

Вівторок, 17 жовтня 2017, 18:32
Приїхав до нього у село погостювати
Брат намагався прирізати брата

Вони спочатку випили, потім посварилися, - повідомляє «Справжня Варта»

Потім молодший дістав ніж. Йому 36 років, старшому брату 46. Сварка сталася у селищі Перемога /Липецьке відділення поліції /.

Під час розпиття спиртних напоїв між родичами виникла сварка. Відстоюючи свою правоту, молодший з братів застосував ніж.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Грицевця намагалися прирізати молодика.

Нападницею виявилася його співмешканка.

Також харків'янина намагалися прирізати на парковці невідомо за що.

Під час проведення досудового розслідування було встановлено, що на паркувальному майданчику між потерпілим та незнайомцем, який перебував у стані алкогольного сп`яніння, виник конфлікт. Молодик достав розкладний ніж та почав наносити удари в область тулубу. Потерпілий намагався забрати у нього ніж, але підійшов другий невідомий та почав наносити удари руками і ногами.

У селі Дмитрівка молодий солдатик ледь не прирізав дорослу людину.

Як встановлено правоохоронцями, на вулиці на ґрунті неприязних відносин 19-річний хлопець, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, наніс чоловіку ножові поранення. Потерпілий зміг самостійно дійти до найближчого будинку та попросити допомоги.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments