Затримано квартирних крадіїв з Грузії

Неділя, 29 жовтня 2017, 07:01
Вони обкрадали квартири на перших поверхах
Затримано квартирних крадіїв з Грузії

Поліція підозрює, що вони, громадяни Грузії, які мешкають у Харкові, причетні до 10 квартирних крадіжок на території міста.

Двоє молодиків, віком 25 та 32 роки, обкрадали квартири на перших та других поверхах житлових будинків. До помешкань проникали шляхом злому пластикових вікон, - повідомляє «Справжня Варта».

25 жовтня о 20:19 до поліції звернулася 22-річна жінка, яка повідомила, що у період часу з 09:00 до 20:00 невідомі проникли до її квартири, розташованої на 2-му поверсі п’ятиповерхового будинку на бульварі Жасминовому,та скоїли крадіжку ноутбуку і ювелірних виробів.

Слідчим відділомСлобідського ВП відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка)Кримінального кодексу України.

Вказані громадяни затримані в порядку ст. 208 КПКУ.Учоловіків вилучені викрадені ноутбук, викрадені ювелірні вироби,грошові кошти, рукавички, засоби для зламу пластикових вікон, автомобіль, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», затримана квартирна злодійка.

Відкрила відмичками приватний будинок і винесла звідти побутову техніку.

Також сусід обікрав сусідку.

У селах, як і раніше, виходять з дому ненадовго, не замикаючи двері.

Про крадіжку у поліцію повідомила 59-річна місцева жителька. Вона розповіла, що ненадовго вийшла з квартири на подвір'я і не зачинила двері. Коли повернулась, вияивила відсутність телевізора.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments