На Харківщині затримано чоловіка за скоєння вбивства матері

Понеділок, 30 жовтня 2017, 20:25
Щоб приховати сліди злочину, зловмисник інсценував нещасний випадок
На Харківщині затримано чоловіка за скоєння вбивства матері

29 жовтня до Ізюмського відділу надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що в селищі Співаківка виявлено тіло 75-річної жінки з ознаками насильницької смерті, повідомляє «Справжня Варта».

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши, поліцейські виявили жінку з травмами обличчя та голови. Також під час огляду біля тіла виявили оголений електричний дріт та значну кількість води. Як було встановлено судово-медичною експертизою, жінка померла від численних тілесних ушкоджень.

За вказаною адресою знаходився син потерпілої. Під час допиту 45-річний чоловік пояснив, що кілька днів поспіль він спільно з матір’ю розпивав алкогольні напої. І останнє, що він пам’ятає: у них виник конфлікт. Через кілька годин після чергової п’янки чоловік прокинувся та побачив, що мати лежить без ознак життя на підлозі.

Щоб його не запідозрили у вбивстві, чоловік інсценував загибель матері від удару струму.

Як потім пояснив зловмисник, тілесні ушкодження він наніс жінці через те, що вона відмовилася придбати спиртні напої.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України та поміщений до ізолятору тимчасового тримання.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments