«Справа рюкзаків»: Авакову обрали запобіжний засіб до нового року

Четвер, 2 листопада 2017, 00:17
Прокурори клопотали про запобіжний захід у вигляді арешту на 60 днів з можливістю внесення застави в п'ять мільйонів гривень
«Справа рюкзаків»: Авакову обрали запобіжний засіб до нового року

1 листопада Солом’янський районний суд Києва обрав для Олександра Авакова (сина міністра внутрішніх справ України) запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання з носінням електронного засобу контролю, повідомляє «Справжня Варта».

Також суд поклав на Авакова обов’язки: прибувати за першим викликом до детектива, прокурора, суду, не відлучатися з населеного пункту, де зареєстрований та проживає без дозволу детектива, прокурора, також повідомляти про зміну місця проживання та місця роботи.

Також він має утриматися від спілкування зі свідками та іншими підозрюваними, здати паспорти для виїзду за кордон.

Запобіжний захід, згідно із ухвалою суду, діятиме до 31 грудня 2017 року. Повний текст ухвали буде оприлюднено 6 листопада.

Як повідомляла «Справжня Варта», З1 жовтня детективи НАБУ провели низку обшуків у «справі рюкзаків», за підозрою в розтраті затримали трьох осіб – Олександра Авакова, екс-заступника Авакова Сергія Чеботаря та Володимира Литвина, власника фіктивної фірми, яка постачала рюкзаки МВС.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments