Перше побачення закінчилося згвалтуванням

Четвер, 2 листопада 2017, 14:32
Гвалтівника покарали п'ятьма роками позбавлення волі
Перше побачення закінчилося згвалтуванням

Це максимальне покарання, передбачене  ч. 1 ст. 146, ч. 1 ст. 152 КК України, - повідомляє «Справжня Варта».

"Прокуратура довела у суді, що у січні 2016 року зловмисник запросив на побачення 33-річну жінку, з якою познайомився в соціальних мережах. Обманом заманив її до себе додому. Там вдарив кулаком у обличчя, роздягнув, щоб вона не могла покинути приміщення. Згвалтував. Лише через добу чоловік повернув жінці одяг та відпустив свою жертву", - розповів керівник місцевої прокуратури №2 Олександр Фільчаков .

Коли викрадач спав, жінці вдалося відправити смс своїм родичам та повідомити, де вона знаходиться. Близькі звернулися до правоохоронців. Дізнавшись про це, зловмисник злякався та відпустив жінку.

Вирок винесено Жовтневим районним судом Харкова, - повідомили в обласній прокуратурі.

Як раніше писала «Справжня Варта», затриманому 62-річному голові Міжнародного валютного фонду (МВФ) Домініку Стросс-Кану, підозрюваному в злочинах на сексуальному підґрунті, загрожує понад 20 років ув'язнення. Про це сказав американський адвокат Аркадій Бух.

Поліція підозрює Стросс-Кана в «примусі до дій сексуального характеру, спробі згвалтування і незаконному позбавленні волі» по відношенню до 32-річної покоївки готелю Sofitel.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments