«Жриці кохання» надавали людям інтим під виглядом еротичного масажу/ Фото

Субота, 4 листопада 2017, 07:03
Дівчат збирали з інтернету з районів Харківщини та інших областей
«Жриці кохання» надавали людям інтим під виглядом еротичного масажу/ Фото

Нове "больдерєро" прикрили працівники слідчого управління спільно з Управлінням боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Харківській області, - повідомляє «Справжня Варта».

27-річний чоловік за оголошенням набирав на роботу «працівниць», які за грошову винагороду надавали клієнтам послуги сексуального характеру під видом еротичного масажу.

Він спеціально винайняв квартиру для облаштування підпільного салону по наданню інтимних послуг. Для злочинної діяльності підбирав молодих жінок, які мали проблеми із матеріальним забезпеченням через оголошення в мережі Інтернет. «Жриці кохання» віком від 18 до 25 років, що працювали в борделі, приїхали на заробітки до Харкова з Запорізької та Донецької областей, а також райцентрів Харківщини.

27-річному чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», восени минулого року організатор такого ж борделю орендував квартиру в одному з будинків на вул. Чернишевській та запропонував долучитися до "бізнесу" трьом своїм знайомим. Учасники групи підшукували жінок, які погоджувалися надавати сексуальні послуги за гроші, займалися сутенерством, забезпечували їх постійною роботою.

44-річний чоловік  займався доставкою на своєму автомобілі жінок для надання послуг за викликом та забезпечував охорону на орендованій квартирі.

Жінки "працювали" адміністраторами місця розпусти. Вони збирали зароблене, та за вказівкою організатора групи виплачували дівчатам частину у якості заробітної плати. Решту віддавали "керівнику".

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments