Вбивць адвоката Попової заарештовано судом

Понеділок, 6 листопада 2017, 19:02
Двоє рецидівістів взяті під варту без права внесення застави
Вбивць адвоката Попової заарештовано судом

Таке рішення було прийняте Київським районним судом м. Харкова, - повідомляє «Справжня Варта».

За інформацією начальника відділу прокуратури області Ігоря Чуба, раніше неодноразово судимим 27-річному мешканцю Харківщини та 29-річному жителю Дніпропетровської області оголошено підозру за п.п. 6,13 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187 (умисне вбивство з корисливих мотивів, розбій) КК України.

Максимальна санкція статей передбачає довічне позбавлення волі.

Зараз слідчі перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших злочинів, - повідомили в прокуратурі області.

Як раніше писала «Справжня Варта», поліція розкрила резонансне вбивство. У жінки-адвоката залишилася неповнолітня донька, яку вона виховувала сама.

Як встановило слідство, чоловіки вирішили заволодіти майном жінки-адвоката та розробили для здійснення своїх злочинних намірів докладний план. Ввечері 22 грудня 2016 року вони прибули до селища Циркуни і в означеному місці стали очікувати жертву. Коли жінка вийшла з офісу, 29-річний злодій напав на неї у дворі будівлі та почав відбирати особисте майно. В цей час інший зловмисник спостерігав за вулицею. Несподівано жінка почала чинити відчайдушний опір та голосно кричати. Нападник за допомогою ножа став наносити їй численні удари. Коли жертва знепритомніла, зірвав ювелірні прикраси, відібрав телефон, сумочку, ключі від автівки. Від’їхавши неподалік від місця злочину, злодії обшукали іномарку потерпілої, не знайшли нічого цінного та покинули авто.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments