Харків'яни не втомлюються "дивувати" сусідів і поліцейських/ Відео

Четвер, 9 листопада 2017, 16:38
На Астрономічній мешканець сигналізував всім, що збирається підірвати всю багатоповерхівку
Харків'яни не втомлюються "дивувати" сусідів і поліцейських/ Відео

Причина - алкоголь і наркотики, - повідомляє «Справжня Варта».

Брали його підрозділом КОРД.

Коли поліцейські прибули за адресою, правопорушник зачинився в квартирі, відкрив газ та став погрожувати, що підірве будинок. Мешканців будинку поліцейські евакуювали. Внаслідок події ніхто не постраждав. 38-річного чоловіка затримали спецпризначенці харківського «КОРДу».

На місце події негайно виїхали керівники та слідчо-оперативна група Київського відділу поліції. За адресою поліцейські встановили, що 38-річний житель будинку на вулиці Астрономічній з вікна кинув сигнальну ракету, попередньо привівши її в дію. Зі слів дружини, чоловік зловживає спиртними напоями та наркотичними засобами.

Співробітники Управління «КОРД» примусово відчинили двері квартири, де забарикадувався правопорушник та затримали його.

Як розповів начальник Київського відділу поліції міста Харкова Олександр Коцар, в помешканні чоловіка поліцейські виявили 4 шприці з рідиною бурого кольору, близько кілограму насіння маку, три пляшки з рідиною з характерним запахом ацетону. Біля будинку експерти вибухо-технічного управління полії вилучили корпус «РСП 30» та обвуглені металеві елементи.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», під Харковом приватний будинок з сімейних мотивів намагалися підірвати гранатою.

Господарка домоволодіння заперечує належність до будь-яких політичних партій чи громадських організацій та припускає, що мотивом даного злочину могли бути сімейно-побутові сварки.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments