Кримінальні розбірки у Москві: російська поліція розшукує Курченка

Середа, 22 листопада 2017, 20:47
У Москві сталася перестрілка, до якої може бути причетний збіглий український олігарх і колишній президент харківського «Металіста» Сергій Курченко.
Кримінальні розбірки у Москві: російська поліція розшукує Курченка

В одній з веж Москва-сіті, в кабаку Crystal Ballroom, святкували день народження одного кримінального авторитета. Святкування переросло у бійку, а потім почалася перестрілка. В результаті поліція затримала 30 осіб, четверо з них підозрюються у замаху на вбивство. Всього в перестрілці постраждало шестеро осіб. І тепер тамтешні правоохоронці розшукують учасників події, які «зробили колеса» на автомобілях марки Maybach, Toyota Land Cruiser і Lexus.

За даними The Insider, саме ці три машини складають кортеж олігарха Сергія Курченко, розшукуваного Україною через звинувачення в корупції, а в тій самій вежі «Око» знаходиться його офіс.Один з цих автомобілів – Land Cruiser – є приватною реанімаційної машиною, де поряд з охоронцями чергують медики. Сам же олігарх їздить на Maybach. Останнім часом Курченко з якоїсь причини посилив охорону, пишуть російські ЗМІ.

У московській поліції розповіли, що на місці стрілянини знайшли пістолетні гільзи. Крім того, в ході бійки застосовувалася і холодна зброя. Постраждали шість охоронців з числа співробітників приватного охоронного підприємства і вільнонайманих працівників позавідомчої охорони.

comments powered by HyperComments