Подробиці загибелі курсанта в університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба

Понеділок, 29 січня 2018, 11:09
28 січня, близько 21.30 у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба було виявлено без ознак життя тіло курсанта інженерно-авіаційного факультету.
Подробиці загибелі курсанта в університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ на сторінці у Фейсбуці.

За даним фактом керівництвом видового вишу призначено службове розслідування. Однією із версій слідства, яке на даний час розглядається правоохоронними органами- самогубство військовослужбовця. Наразі тривають слідчі дії, обставини загибелі зясовуються.

У Головному управлінні Нацполици в Харківській області повідомили, що, за висновком експертів, попередньою причиною смерті є вогнепальне поранення голови.

Як уточнили в поліції, 28 січня о 22:47 у Шевченківський відділ поліції надійшла інформація про те, що в закладі відсутній курсант. 20-річний хлопець ніс вартову службу з охорони військового містечка і був озброєний автоматом. Під час огляду території поліцейські виявили тіло курсанта.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) з позначкою "самогубство" Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомляли, що 10 січня в місті Дергачі затримали молодика, який стріляв в різні сторони з вогнепальної зброї. Правопорушником виявився 24-річний мешканець селища Козача Лопань. Внаслідок його дій ніхто не постраждав.

comments powered by HyperComments