Харківські грабіжники "з фантазією" можуть опинитися за ґратами на 15 років

П'ятниця, 16 лютого 2018, 11:34
Обвинувальний акт щодо двох зловписників, які пограбували АЗС, направлений до Фрунзенського районного суду Харкова.
Харківські грабіжники "з фантазією" можуть опинитися за ґратами на 15 років

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Харківської області. 

Обвинувачувані: чоловіки 19 та 25 років, обидва з Чугуєва. Їм інкримінують правопорушення, передбачене четвертою частиною статті №187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з тяжкими тілесними ушкодженнями з проникненням в приміщення).

Було проведене досудове розслідування, у результаті якого правоохоронці виявили, що влітку 2017 року троє чоловіків вирішили пограбувати одну з АЗС Харкова. 

До об`єкту вони вирушили на авто, водієм був 25-річний чоловік. Він з машини не виходив, а його товариші підійшли до автозаправної станції. Там 19-річний обвинувачуваний прикинувся п`яним, якому, нібито, стало зле. Працівник станції, чоловік 37 років, спробував йому допомогти, у той час інший зловмисник напав на чоловіка. Озброєння, яке застосовувалося при нападі: бита та кухонний ніж. Після того, як працівник АЗС знепритомив після удара битою по голові, один з грабіжників став перевіряти його кишені, а інший спустошив касу закладу. Після цього усі зловмисники поїхали. 

Чоловікам, які не застосовували насилля, загрожує до 15 років в`язниці. Щодо нападника, його справа - це окреме кримінальне провадження. На сьогодні він знаходиться у СІЗО. 

Раніше ми писали, що у Харкові розбійника-серійника з ХТЗ, Рогані і Нових будинків було засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

comments powered by HyperComments