Керівника райвідділення поліції на Харківщині спіймали на хабарі

Середа, 7 березня 2018, 13:59
Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарах керівника відділення поліції одного з районів Харківської області.
Керівника райвідділення поліції на Харківщині спіймали на хабарі

Про це повідомив  начальник прес-центру СБУ у Харківській області Владислав Абдула на своїй сторінці у Фейсбуці.  

Оперативники спецслужби встановили, що підполковник поліції організував механізм вимагання грошей від місцевого ділка за неперешкоджання вирубці лісонасаджень. Під час досудового слідства співробітники СБ України задокументували три факти отримання керівником підрозділу неправомірної вигоди на загальну суму двадцять чотири тисячі гривень. Правоохоронці затримали підполковника під час отримання чергового хабара у розмірі десяти тисяч гривень.

Раніше ми писали про те, що співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі працівника Харківської митниці. Посадовці митного посту «Харків-Аеропорт» організували механізм вимагання грошей з пасажирів за приховування від відповідних служб іноземних держав фактів вивезення з України підакцизних товарів. 

Також повідомлялося, що один з керівників Харківського прикордонного загону брав хабарі і планував влаштуватися у МДБ "ЛНР".

comments powered by HyperComments