У Харкові відбулося чергове засідання суду у справі резонансної ДТП на Сумській - підсумки

Вівторок, 17 квітня 2018, 17:01
17 квітня Київський районний суд Харкова продовжив розгляд ДТП, яка трапилася минулого року на вулиці Сумській.
У Харкові відбулося чергове засідання суду у справі резонансної ДТП на Сумській - підсумки

На засіданні були присутні обидва звинувачуваних - Дронов та Зайцева - а також їхні адвокати, прокурори, свідки. 

Один з очевидців події, патрульний поліцейський Денис Мягкоголов згадав, що Зайцева в той вечір була шоком стані, плакала, говорила, що не винна в тому, що трапилося.

За його словами, вона  сказала, що, коли вона була на перехресті сигнал світлофора став перемикатися з "зеленого" на „жовтий“. Також патрульний відповів, що дівчина, на його думку, не перебувала у стані сп'яніння. За інформацією свідка, один з патрульних на місці передав йому водійське посвідчення Зайцевої.

Суддя Віктор Попрас заявив, що отримав заяву від однієї з потерпілих Жанни Власенко. У документі йдеться, що обвинувачена Зайцева добровільно відшкодувала завдані збитки у розмірі 100 тисяч гривень. У постраждалої немає претензій до підсудної. Крім того, Власенко просить стягнути з Геннадія Дронова компенсацію в такій же сумі.

Наступне засідання відбудеться 24 квітня.

Нагадаємо, 18 жовтня о 20.45 на перехресті вулиці Сумській і пер.Мечнікова зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. На місці загинули п'ятеро людей, шестеро - госпіталізовані. Через кілька днів померла ще одна постраждала в аварії.

Київський районний суд Харкова 20 жовтня обрав для 20-річної водиетль Lexus Олени Зайцевої запобіжний захід у вигляді утримання під вартою (60 діб без права внесення застави). 8 листопада той же суд прийняв рішення взяти під варту другого учасника аварії - Геннадія Дронова - на 42 діб (без можливості внесення застави). Пізніше запобіжний захід був продовжений обом учасникам аварії. 

 

comments powered by HyperComments