Кримiнал

10:38
На Харківщині, неподалік Малої Данилівки, прямо у лісосмузі знайдено було цілий арсенал зброї. Його туди сховав мешканець міста.
15:23
Димову шашку до навчального закладу №61 кинули ще за кілька хвилин до того, як туди принесли виборчі бюлетені.
15:03
Інцидент трапився в школі №61 на вул. Танкопія. Невідомі кинули димову шашку у приміщення навчального закладу.
12:14
Він навесні минулого року займався агітацією мешканців Дергачів, аби вони виїздили у Донецьк для підтримки терористів «ДНР», а ще він закликав до від’єднання Донбасу від України.
14:56
Засідання у справі Лариси Чубарової (терористки «Терези») знову перенесли. Процес відбудеться 3 листопада. Таке рішення ухвалив Київський райсуд Харкова.
14:05
Він крав телефонний кабель і цього разу у технічному колодязі на одній з вулиць сел. Жихар вже встиг відрізати 100 метрів дроту. Мова йде про злодія, якого було затримано на «гарячому».
10:52
Наразі правоохоронці працюють на місці вбивства. Це сталося в районі Баварії. Там перекрили проїжджу частину.
10:17
Стало відомо, чому стріляли з гранатомета по житловому будинку вранці 7 жовтня у Вовчанську.
14:53
У Харкові все більше стає хабарників у різних сферах життєдіяльності. То акушер-гінеколог за виписку породіллі бере 10 тисяч гривень, то декан заочного відділення просить гроші за сприяння у достроковому складанні сесії, або мера Люботина неодноразово ловлять «на гарячому». Кого цього разу затримали в під час одержання хабаря?
12:08
Мова йде про затримання диверсантки з позивним «Лисиця». Жінка спеціально прибула до Харкова для того, щоб керувати роботою терористичних груп.