Кримiнал

13:57
В автомобіль «Lexus LX 470», який стояв на подвір’ї будинку №32А по ул.Чкалова в Харкові, закинули «коктейль Молотова». Про це повідав син власника авто Кошарний Олексій, інформує сайт 057.ua
13:36
Історія трапилася на вулиці Чкалова (двір будинку №32 А). На подвір’ї вулиці стояв автомобіль Lexus LX 470. Невідомі люди вирішили вибити вікно автівки та кинути предмет, який горів.
20:22
У Чугуївському районі Харківської області під час п'яної сварки 31-річна місцева мешканка вчинила вбивство свого співмешканця. Дільничні інспектори оперативно встановили місцезнаходження зловмисниці, яка ховалася, і негайно затримали її.
22:07
Терорист, який захопив заручників на автозаправці під Коротичем, застрелений правоохоронцями.
19:01
Нардеп від «Народного фронту» Антон Геращенко повідомив подробиці подвійного вбивства в Люботині і подальшого захоплення заручників на автозаправці ОККО під Коротичем.
18:45
У Люботині (Харківська область) невідомі розстріляли двох людей, а потім узяли в заручники двох працівників заправки ОККО в селищі Коротич.
15:57
Зловмисниками виявилися два 25-річні харків'яни, які діяли за попередньою змовою з метою наживи.
14:03
Нелегальною торгівлею підакцизним товаром займався 43-річний мешканець Сумщини. Чоловік сам, без всяких дозволів, звів неподалік автошляху Харків-Сімферополь дерев'яний сарай, звідки торгував дизельним паливом.
16:39
Один з міліціонерів, який бив жителів Солоницівки, був дільничним інспектором Дергачівського райвідділу, два інших - працівники кримінального розшуку.
14:25
Автомобіль «Porsche Cayenne» належить іноземцеві, який виявив розбите вікно і крадіжку в автомобілі особистих речей. Повідомляє сайт МВС України в Харківській області.