Кримiнал

14:05
За тринадцять років чотирнадцять вбитих інкасаторів. Харків, виявляється, не лише є чудовим та комфортним для проживання містом, тут просто «зашкалюють» напади на автівки інкасаторів.
17:46
Міліціанти відділу Жовтневого району затримали тридцятидев’ятирічного чоловіка, який грабував будинки мешканців. Сума награбованого становить двадцять три тисячі гривень. Про цього грабіжника стало відомо після того, коли постраждалі мешканці почали звертатися до правоохоронців із заявами про крадіжки.
13:30
Він продавав черговий пакет з наркотиками прямо на вулиці. Міліція якраз і затримала його під час реалізації «товару». Мова йде про двадцятисемирічного місцевого жителя Харкова. Міліціанти з’ясували, чоловік торгував канабісом. Повідомляє сайт «Об’єктив-новини».
19:06
Вона продавала диски з порнографією прямо на станції підземки «Студентська». До неї підходили люди і питали, чи можна придбати диски з порнокіно. Жінка повідомляла, що диски вона продає за сорок п’ять гривень кожен, і що забрати таке «добро» можна за годину після замовлення. Після цього реалізаторка дзвонила знайомому, який привозив їй відповідний кіноматеріал. Повідомляє сайт "Статус кво".
19:51
Він стояв в черзі, як і усі інші відвідувачі фінустанови. Коли йому стало погано, він опустився на стілець. Потім його дихання припинилося. Повідомляє сайт Дивись.інфо.
18:36
Нещодавно в Лозівському міському суді оголосили вирок. Згідно з ним тридцятивосьмирічного чоловіка відправили на вісім років за грати за жорстоке вбивство рідної людини.
19:21
У Харкові на Південному вокзалі затримали військовослужбовця зі зброєю.
17:05
Гроші були знайдені в приміщенні, яке знаходилося в одній з конюшень Харкова. Повідомляє сайт «Слобідський край».
18:43
У відпустку – з численною кількістю зброї. На Харківщині затримали бійці із зони АТО, які незаконно перевозили зброю в своєму авто. Повідомляє сайт My Kharkov.info.
21:06
Це сталося на Південній залізниці. Повідомляє сайт Вісті Про.