Кримiнал

10:10
Співробітники лінійного відділу міліції на станції "Запоріжжя" і Управління Служби безпеки України в області затримали підозрюваного в неправдивому повідомленні про мінування пасажирського потягу№ 820Д "Запоріжжя - Харків" на центральному вокзалі міста. Інформує сайт «Главное».
14:03
Сепаратисти погрожують повернутися в Харків. Повідомляє сайт Бердянськ 24.
16:09
Служба безпеки України щодня затримує чи ліквідовує диверсантів та терористів, стверджує радник голови СБУ Маркіян Лубківський. Повідомляє Радіо Свобода.
14:20
Рекордну партію героїну - 20 кілограмів - напередодні вилучили харківські правоохоронці. Повідомляє сайт «Подробиці».
20:31
Щойно Голова Служби Безпеки України Валентин Наливайченко доповів Президенту України Петру Порошенку про знешкодження СБУ у взаємодії з МВС та органами прокуратури Харківської області чисельної диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ), причетної до скоєння терактів та диверсій на території Харкова та Харківської області, зокрема вибуху в пабі “Стіна”. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник глави СБУ Маркіян Лубківський, передає УНН.
20:34
Нещодавно до чергової частини Ленінського райвідділу міліції з заявою звернувся 22-річний мешканець району. Молодик розповів, що став жертвою зловмисника. З його пояснень стало відомо, що на вулиці до нього підійшов чоловік, попросив цигарку та під час паління завів бесіду. Потім почав вмовляти хлопця дати скористатися мобільним телефоном, щоб зателефонувати товаришу. А коли отримав мобільник, швидко підбіг до таксі та на ньому зник у невідомому напрямку. Повідомляє Магнолія ТВ.
12:22
Про це заявив прокурор Харківської області Юрій Данильченко. Повідомляє Українське радіо.
18:36
У Харкові засудили грабіжників. Як розповіла кореспондентові "Харків. Коментарі" в.о. прокурора Жовтневого району Марина Яловенко, в травні поточного року засуджені разом відпочивали в кафе біля Південного вокзалу. В цей час у одного з них виник намір пограбувати іншого, на якому були золоті прикраси. Для цього він запросив ще одного свого знайомого.
19:12
Контрабанда боєприпасів. Співробітники ДАІ затримали громадянина Росії, який віз в столицю ящик патронів. Повідомляє сайт АТН.
11:54
Про це у соцмережі повідомляють місцеві мешканці. Учора у Рок-пабі СТІНА стався вибух. Причина поки невідома. Свідки кажуть, мінімум чотирьох людей забрала «швидка». Повідомляє Соцпортал.