Кримiнал

12:21
У Сумах невідомі розстріляли настоятеля Троїцького собору 47-річного Трифона Галана.
13:36
Сьогодні, близько 1 години ночі до будинку Ніни Москаленко на Землянському провулку 14, що в елітному Печерському районі столиці, під'їхала машина із невідомими. Вони повалили паркан біля будинку та вибили вікна в помешканні.
13:23
У ніч на неділю в результаті перестрілки в одеському нічному клубі Bellini загинули двоє відвідувачів клубу – 24-річний хлопець і 29-річна дівчина. Ще троє були поранені.
13:38
4 грудня на території спортивного майданчику на вулиці Целіноградській сталася бійка між студентами одного з вищих навчальних закладів міста. Причиною конфлікту стала жінка.
12:44
На Хмельницькій атомній станції сталася надзвичайна подія: одна людина загинула, ще двоє потрапили до лікарні.
13:09
На Київщині під Обуховим не розминулися Jeep і Volkswagen Phaeton із автогосподарства Міністерства внутрішніх справ.
13:19
У Кіровоградській області в Знам'янці у приміщенні міського палацу культури по вулиці Жовтневої революції близько 3:40 стався вибух банкомату від Експерс-банку.
11:53
Головний свідок у справі про стрілянину в «Каравані» Павло Феденков заявив правоохоронцям, що загиблий Ярослав Мазурок не стріляв в них.
12:08
Мер селища Малий Маяк (АР Крим) Леонід Малик вранці 25 листопада покінчив життя самогубством.
11:13
Сьогодні вночі в ресторані «Аура», який знаходиться в Печерському районі Києва (біля арки Дружби народів), сталася пожежа, в результаті якого загинули дві людини.