Кримiнал

14:41
Управління внутрішніх справ міста Одеси спростувало інформацію про насильницький характер смерті сценариста «Городка» і колишнього КВН-щика Яна Гельмана.
12:27
Усі подробиці ДТП: за кермом Mitsubishi Pajero був директор Хустської філії «Закарпатгаз». Мама і 7-річна донька загинули, ще двоє дітей – у реанімації, а водія – розшукують.
21:44
Замовляючи товар на інтернет-аукціонах, громадяни навіть не здогадувалися, що стають жертвами ретельно спланованого шахрайського плану. Схема злочину була не дуже складною.
12:51
Прокуратура Києва направила до суду кримінальну справу стосовно 11 працівників Київського метрополітену, які привласнювали гроші з автоматів для поповнення проїзних карток на станції метро «Мінська».
12:26
У Миколаєві затримали злочинне формування, яке скоювало напади на валютників.
12:19
Новозаводський райсуд Чернігова засудив чинного мера Ніжина Михайла Приходька до шести років позбавлення волі за отримання хабара.
11:43
Після матчу Україна – Польща (5:1) у Палаці Спорту трагічно загинув знаменитий хокейний оглядач Юрій Данилов.
12:45
Шляхетність хлопця «винагородили» трьома ударами ножа.
12:15
Міліція затримала 60-річну безробітну жительку Кременчука за підозрою у трудовій експлуатації трьох жінок із Полтавської області, яких вона вивезла для примусової роботи в Росію.
10:07
Після реєстрації на рейс до Мадрида в аеропорту «Бориспіль» затримали організатора міжнародного каналу вивезення за кордон донорів для вилучення внутрішніх органів та двох завербованих їм жителів Тернопільської області, 27 і 35 років.