Кримiнал

15:03
У Донецькій області співробітники правоохоронних органів затримали мешканця районного центру, якого підозрюють у пограбуванні близько десятка банкоматів на Донбасі допомогою спеціальних зчитувальних пристроїв на суму близько 100 тис. грн.
11:51
Троє випускників Бердянського державного педагогічного інституту, вивчаючі комп'ютерні системи і мережі, розробили схему зчитування індивідуальних даних з банківських карток у банкоматах і викрадали з них гроші.
12:48
На Миколаївщині затримали вантажівку з людськими донорськими органами. Кривавий товар вантажили в рефрижераторний автомобіль співробітники бюро судмедекспертизи. Їх затримали.
14:27
У селі Чорнівка Новоселицького району Чернівецької області через пустощі з вогнем загинули двоє 5-річних дітей.
16:13
В Одесі затримано начальника служби у справах дітей Одеської міськради Ігоря Голосківа. Одеська міліція затримала Голоскове 24 лютого.
12:46
У Хмельницькій області голова Білогірської районної державної адміністрації, перебуваючи за кермом автомобіля, збив двох людей, одного з них – на смерть.
11:40
Підсумкові цифри злочинності за 2011 рік лише підтвердили загрозливу тенденцію: кількість зареєстрованих правопорушень зросла на 3 % - до 515,8 тис.
11:34
У Києві сталася надзвичайна подія: молодий чоловік увірвався в ломбард на пр. Бажана і почав стріляти.
11:30
Житомирська міліція порушила кримінальну справу проти чоловіка, який після того, як застряг у ліфті, почав мстити ліфтовому господарству, поламавши 12 ліфтів у Новоград-Волинському.
15:43
У Полтавській області вчителька початкових класів вкрала мобільний телефон у своєї учениці та здала його в ломбард.