Кримiнал

14:40
У Києві на австралійську туристку Кетрін Роджерс з даху будинку біля Києво-Печерської Лаври впала бурулька.
23:15
25 січня, супермаркет "Сокіл", у якому було побито журналістів, не працює. Про це з’явилась інформація у мережі Facebook.
15:23
Міліція Обухівського району Київської області затримала чоловіка, який підозрюється у вбивстві 71-річної пенсіонерки. Оголене тіло покійної з численними гематомами виявили працівники комунального підприємства у баку для сміття на одній з вулиць міста Обухова.
14:14
Харківські правоохоронці розкрили вбивство жінки, тіло якої виявили в контейнері в центрі міста.
22:12
Сьогодні вночі в Дніпродзержинську невідомий кинув пляшку із запальною сумішшю в автомобіль екіпажа взводу ДПС ДАІ Дніпродзержинського ГУ, поки самі працівники ДАІ розбиралися з іншим правопорушником.
15:11
Прокуратура міста Горлівки у Донецькій області порушила кримінальну справу проти майора міліції за фактом збуту ним наркотичних засобів.
15:46
10 січня близько 23.00 в довідкову залізничного вокзалу в Дніпропетровську надійшло повідомлення про мінування
22:03
Кримінальна подія «новорічного» характеру сталася в м.Слов 'янськ. Двоє місцевих мешканців, перебуваючи в святковому або просто кажучи нетверезому стані, спробували вночі викрасти іграшки з головної ялинки міста.
13:21
Близько п'ятої години ранку в останнього дня року співробітники автозаправної станції мережі «WOG» працювали досить напружено. Розташована на виїзді з Дніпродзержинська АЗС і у звичайні дні не простоює, а напередодні свята машини заїжджали одна за одною, і всі водії кивали: «З наступаючим!».
11:29
У Харкові 27 і 28 грудня пограбували два різних ювелірних магазину на проспекті Гагаріна.