Кримiнал

13:23
Вагітна жінка загинула, її чоловік госпіталізований через наїзд на них автомобіля Toyota Camry на пішохідному переході в Рівному.
14:08
Московським РВ ХМУ ГУМВС України в Харківській області розшукується безвісті зникла неповнолітня: Ісмаілова Аліна Магірран Кизи, 10.07.1997 року народження.
12:51
У суботу ввечері невідомий на чорному джипі збив на зебрі 13-річну дівчинку, відвіз її під під`їзд і зник.
09:39
У Московській області в п'ятницю вранці в результаті зіткнення великовантажного трейлера і мікроавтобуса Ford Transit вісім осіб загинули, ще четверо отримали поранення
13:49
В Одесі 15-річна дівчина зарізала іноземного студента за те, що він чіплявся до неї в автомобілі. Про це повідомляють в ГУ МВС України в Одеській області.
13:45
Інну Шевченко, Оксану Шачко і Олександру Немчінова в середу вночі доставив до Києва на автомобілі український консул, негайно прибув в білоруське село Беки Єльського району Гомельської області, куди вийшли дівчата після знущань невідомих у лісі, повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дикусаров.
14:05
Активістки українського протестного руху Femen заявляють про пропажу своїх подруг, які влаштували акцію на сходах будівлі КДБ у Мінську.
14:22
На дитячому святі, організованому Кримською організацією Партії регіонів для сімферопольських дітей-інвалідів, прямо на сцені помер актор, що грав роль Діда Мороза.
15:15
Злочин було скоєно вдень на Київському центральному залізничному вокзалі. У жертви відібрали близько 3 тис. гривень, а також дорогий мобільний телефон.
16:10
Прибувши на місце виклику, правоохоронці почули жахливу історію: чоловіка вбила вкрадена сосна.