Кримiнал

17:26
За інформацією офіційного сайту Харківської обласної прокуратури, Лозівською міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за фактом зловживання посадовцями територіального центру соціального обслуговування Лозівської райдержадміністрації службовим становищем, що заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом правам, свободам та інтересам окремих громадян та державним інтересам, за ч.1 ст.364 Кримінального кодексу України.
14:19
У Запорізькій області на дні водоймища у завареній бочці виявлено труп чоловіка.
13:22
Київська міліція розслідує напад на знімальну групу «5 каналу», що сталася увечері в середу під час зйомки в одному з київських дворів.
16:29
31 травня в котеджному містечку на Оболонських Липках, де прописані президент Віктор Янукович і його старший син Олександр, живуть екс-генпрокурор Святослав Піскун, нардеп Сергій Ківалов, співаки Ані Лорак, Олександр Пономарьов, Настя Каменських і шоумен Володимир Зеленський, сталася пожежа.
12:47
У понеділок вночі в Києві майже повністю вигорів ринок «Виноградар» – головне місце закупівель жителів не тільки цього мікрорайону, а й Куренівки, Оболоні, Пріорок.
15:20
27 травня в Сакському районі скоєно потрійне вбивство. Від рук озброєного ножем 21-річного жителя одного з кримських міст постраждало відразу п'ять осіб: трьом він завдав смертельні рани, а двоє з тяжкими тілесними ушкодженнями знаходяться в реанімації.
14:31
У Києві грабіжники стали частіше грабувати жінок, зриваючи з них ювелірні прикраси.
16:52
25 травня вранці на трасі Харків – Вовчанськ неподалік селища Михайлівна під час руху загорівся маршрутний автобус «Харків – Вовчанськ», у якому перебували 25 осіб.
13:19
Ножем по горлу – так в Краматорську мати заспокоїла свою дворічну дочку, бо дівчинка не давала їй спати. Усвідомивши скоєне, жінка сама викликала міліцію.
16:08
Водій Ніссану загинув на місці, ще п’ятеро людей отримали тілесні ушкодження.