Кримiнал

13:24
На території Кирнасівського цукрового заводу у Вінницькій області під час бійки загинув 73-річний чоловік, троє жінок у важкому стані потрапили до лікарні.
15:09
В Одесі на лікарняному ліжку опинились одразу 12 малюків, віком від 2,5 до 5-ти років. Попередній діагноз, який ставлять потерпілим лікарі – гастроентероколіт, більш відомий як «хвороба брудних рук». Можлива ж причина захворювання – відсутність гарячої води в дошкільному закладі.
15:33
У ніч на 17 травня у Вінниці по вул. Зодчих автомобіль «Хундай Туксон» збив на смерть трьох молодих людей. Водій кривавого кроссовера – ревізор однієї з державних структур.
14:32
Затриманому 62-річному голові Міжнародного валютного фонду (МВФ) Домініку Стросс-Кану, підозрюваному в злочинах на сексуальному підґрунті, загрожує понад 20 років ув'язнення. Про це сказав американський адвокат Аркадій Бух.
14:42
У середу, 11 травня, в реанімаційному відділенні Вільнянської райлікарні (Запорізька область) помер 72-річний житель села Новоукраїнка Вільнянського району.
16:32
У Києві в дорожньо-транспортної пригоди за участі п’яти автомобілів постраждало двоє жінок.
17:41
Прокурор Волинської області порушив кримінальну справу проти депутата Ковельської районної ради Сергія П., який побив чужу дитину.
14:56
На Хмельниччині внаслідок зіткнення «Лади» з бензовозом п'ятеро підлітків загинули, і четверо перебувають у важкому стані.
14:11
У центрі Тернополя біля Кафедрального собору мажори сильно побили і покусали біатлоніста, призера юніорського чемпіонату світу Олександра Починка.
12:28
На проспекті Тракторобудівників у Харкові під час пожежі загинуло дві людини.