Кримiнал

14:13
В Одеській міській інфекційній лікарні помер 14-річний школяр Віталій Танахійчук, який відпочивав у дитячому таборі «Молода гвардія».
12:05
У Кіровограді 16-річний юнак скоїв самогубство у недобудованій будівлі.
13:43
На Херсонщині у ДТП зіткнулися маршрутка, вантажівка та два легковики: троє людей загинули, десятеро травмовані.
15:13
У центрі Дніпропетровська сьогодні о 2.30 горіли три автомобіля.
11:57
Щоб стати жертвою обману,треба…Та просто читати, та інколи послуговуватись цим вмінням. Що читати? – Об’яви на стовпах, в газетах та Інтернеті. На цьому першому рекламному етапі аферистів виявити найскладніше, адже тут вони карти ще не розкривають, а навпаки, задля привернення до себе уваги набувають найрізноманітнішіх форм, пропонуючи взяти участь у семінарах, кастингах, співбесідах на працевлаштування тощо.
10:53
«Вживаєш пиво немов воду?-ти б’єшся кухлем за свободу!Ти не алкоголік,а патріот,адже ти п’єш пиво своєї Батьківщини.» Звучить абсурдно,але насправді цілком логічно у розрізі сучасної української реклами алкоголю, де за основу взяті не лише причепливі фрази,чи зіркові обличчя,а й комерціалізований патріотизм,з його новим мірилом - пляшкою або кухлем.
13:23
ДТП зі смертельними наслідками у Великобурлуцькому районі
15:24
У Маріуполі десятки некерованих людей порізали колеса машини «швидкої допомоги» та автомобіля Держслужби охорони, завдавши разом з тим травми працівникам ДАІ.
12:12
7 грудня в провулку Короленка був пограбований ювелірний магазин-майстерня.
14:30
Головний тренер запорізького «Металурга» Олег Лутков перебуває в лікарні з серйозними побоями.