Кримiнал

17:49
Анонімний дзвінок, в якому повідомлялося про те, що в будинку Міністерства праці, соціального захисту та сім’ї закладена бомба, спричинив евакуацію всього персоналу. Про це повідомили працівники МВС республіки.
16:59
Телеканал NBC повідомляє, що в ніч із понеділка на вівторок спецслужби США затримали в міжнародному аеропорті ім. Джона Кеннеді американця пакистанського походження Шахзада Файсала. Він намагався залишити країну.
15:36
У МВС мають інформацію про заплановані провокації під час мітингів 1 травня. Про це йдеться в зверненні МВС. "За інформацією, яка надходить від наших колег із правоохоронних органів, деякі радикальні сили планують здійснити провокації з метою підняття власного рейтингу за рахунок спокою громадян", - зазначають у МВС.
14:48
У четвер близько 11 годин вхід у будинок на вулиці Козлова, 45 у Сімферополі, у якому розташовується кримський штаб БЮТ, був заблокований співробітниками правоохоронних органів, озброєних автоматами. Як розповів один з очевидців, представники спецпідрозділу МВС "нікого не впускають і не випускають з будинку і не пояснюють причин того, що відбувається".
16:48
Справу по ДТП за участі сина одеського депутата Фелікса Петросяна повернули на розгляд в Одесу. Відповідне рішення ухвалив Верховний суд України.
16:39
Жінка, постраждала в ДТП з кортежем Януковича, досі перебуває у реанімації без свідомості. У таксі, яке зіштовхнулося зі "швидкою допомогою" з ескорту Януковича, їхала Вікторія Єсауленко - речник ING Банк.
16:21
МВС в Києві встановлює осіб, які у вівторок під час мітингу під стінами Верховної Ради нанесли тілесні ушкодження трьом працівникам патрульно-постової служби.
17:15
Обгоріле тіло депутата Сімферопольської райради від блоку "За Януковича!" Володимира Папунова знайдено поблизу села Красне в Криму.
18:21
У вівторок, 30 березня, працівниками ДАІ було зареєстровано 2173 порушення правил дорожнього руху. Найбільше у своїй кількості – це перевищення швидкості, створення аварійних ситуацій та перебування за кермом у нетверезому стані.
12:25
Якщо запитати будь-якого автовласника, чого він боїться найдужче, то відповідь буде: поганих доріг і автомобільних крадіжок. І не варто дивуватися. Зловмисники схильні цупити будь-яке авто, незважаючи на сучасні новітні технології протиугонних пристроїв. Та найчастіше об’єктом злочину стають автомобілі, залишені на ніч біля будинків просто неба, ніби спонукаючи потенційних лиходіїв заволодіти транспортним засобом. Скористався ситуацією і автокрадій з Франківщини.