Кримiнал

11:51
Чернівецька обласна організації Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" звертається до Вижницького районого відділення УМВС, Вижницької районної прокуратури та керівництва "Приватбанку" із вимогою розслідувати факти шахрайства із підробкою документів щодо видачі кредитів та покарати винних працівників Вижницької філії "Приватбанку", які змушують громадян сплачувати неіснуючі позики.
18:39
Нідерландський журналіст Альберто Стегеман зміг безперешкодно провезти пляшку з легкозаймистою рідиною через аеропорти Амстердама та Лондона, довівши тим самим, що вони вкрай вразливі для терористів, повідомляє TCH.ua
11:29
У місті Новояворівськ, 4 березня правоохоронцям удалося затримати злочинця, який вирізнявся багатим послужним списком. Мешканець Закарпаття за півроку встиг обікрасти сім церков: три – в Закарпатті та чотири – на Львівщині.
16:31
Співробітники Управління громадянства, імміграції і реєстрації фізичних осіб ГУ МВС України видавали іноземцям липові довідки.
13:35
Майже півтора мільйони американських доларів вилучили увечері 15 грудня в пункті пропуску «Гоптовка» на межі з Росією співробітники Харківської митниці і прикордонники у взаємодії зі співробітниками СБУ.
11:33
Трагедія відбулася в суботу, 5 грудня, в 21.30 на автодорозі Львів – Кіровоград – Знаменка.
16:28
Харків відбувся легким переляком. У супермаркетах мін не виявлено.
17:08
Голова Окружного адміністративного суду м. Києва Олег Бачун вуличний в легалізації і обналічиванії грошей, отриманих злочинним шляхом.
16:11
Хоча в «артековській справі» ще не поставлена крапка, в Україні розгорається новий педофільській скандал.
16:07
У Максима Мусєєва, депутата міської ради, залізне алібі на ніч, в яку нібито машина, що належить йому, збила людину. Він був в суспільстві 5 депутатів і 30 журналістів.